Ondernemersadvies/ home

WELKOM op de site van Doorpakkers, wij zijn een een netMerk van hands-on ondernemersadviseurs, en financiële coaches. Wij helpen ZZP-ers en mKB om bedrijfsplannen te realiseren en door te pakken.
Vooral (internet)marketingplannen en je cijfers makkelijk bij te houden en goed te lezen om door te groeien zijn ons specialisme.

We hebben veel kennis van creatieve en ambachtelijke bedrijven. In moderne termen: 'je eigen handen zijn de basis van je verdienmodel'. Niet dat je je hoofd niet gebruikt, of je passie. 

Dus voor zzp-ers, organisers, ontwerpers, mensen in de bouw, de 'mooi' sector, zorg, metalectro, textiel, cultuur zijn wij een uitermate geschikte sparringspartner/adviseur/coach.

En we weten vooral veel van VROUWENBEDRIJVEN

Voorbeelden?

Zie onze filmpjes van vrouwelijke rolmodellen onder 100Mirrors 

rolmodellen

 

 

1e sparringssissie

1e gratis sparringsessie? 

push the button

 

 

Verder over onze site: Goed voorbereid?

Op deze site geven wij veel informatie weg en gratis handige tools om je goed voor te bereiden.  Om deze tools te downloaden log je in.                                                                     
Informatie en tools zijn geordend in Fasen:

En op Ondernemersvragen:  marketing, financiën, acquisitie en orde op zaken/boekhouden. 

Zo vind je, als je inlogt o.a.: rekentools als: begrotingsinstrumenten, de uur-tarief-berekenaar, een schatting te reserveren voor belastingen, maar ook te downloaden tips voor internet, marketing, marktonderzoek, administratie, boekhouden, acquisitie en time-management. 

 

Kortom: Doorpakkers geven handen en voeten aan je bedrijfsplannen.

  1. Voor het smeden van plannen
  2. De plannen uitvoerbaar maken met marketing, de juiste financiering en organisatieopbouw
  3. Tot Doorpakken: het bedrijf weer een level verder brengen met meer klanten, meer omzet, meer opdrachten.

Wij ondersteunen de kern van je zaak en brengen, als sparringpartner, je naar gewenst resultaat. Maak een afspraak voor een sparringssessie. Met onze tools ben je goed voorbereid.
 

seemly